Verheyen hard voor Bruggeling: "Hij moet niet te hard roepen waar hij heen wil, want was voor Club Brugge zélf onvoldoende"

Redactie
| 14 reacties
Verheyen hard voor Bruggeling: "Hij moet niet te hard roepen waar hij heen wil, want was voor Club Brugge zélf onvoldoende"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Club Brugge staat er deze zomer ook aan uitgaande zijde heel wat te gebeuren. Enkelen dromen luidop van een topclub in Europa, of een droomcompetitie. Maar verdienen ze het wel allemaal?

Gert Verheyen is in Sport/Voetbalmagazine alvast duidelijk over Bjorn Engels: "Zoals die dit seizoen heeft gespeeld, vond ik dat zelfs niet voldoende voor club Brugge", is de bondscoach van de U19 en ex-Bruggecoryfee scherp. "Dan moet je niet te hard gaan roepen waar je het liefste naartoe wil volgens mij."

Club Brugge had vorige zomer al een waanzinnig topbod gekregen voor Bjorn Engels van een Engelse topclub (Arsenal), maar weigerde toen dat aanbod van de droomclub van de centrale verdediger.

Rest de vraag of blauw-zwart deze zomer een soortgelijk bod zal binnen krijgen. Het is hoogst onwaarschijnlijk in ieder geval, maar Engels heeft wel al laten weten weg te willen naar Engeland.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties