Pedersen terug naar de vertrouwde stal? Waarvoor Malinwa moet opletten

Pedersen terug naar de vertrouwde stal? Waarvoor Malinwa moet opletten
Foto: © Photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Nicklas Pedersen is aan het einde van deze maand een vrije speler en dus denkt ex-club KV Mechelen eraan om hem opnieuw een kans te geven. Maar moeten ze dat ook doen?

KV Mechelen en Nicklas Pedersen zouden volgens Het Laatste Nieuws met elkaar aan het spreken zijn over een mogelijke toekomst van de Deense aanvaller bij Malinwa. Yannick Ferrera is op zoek naar spitsen, want Osaguona én Verdier mogen verkassen, terwijl Peffer al werd uitgeleend.

Rest de vraag: is Pedersen dé oplossing voor het probleem dat zich vooraan stelt bij Malinwa? Veel zal afhangen van de fysieke paraatheid van de Deen. 100% fit is hij namelijk een absolute aanwinst voor héél veel ploegen, maar de voorbije jaren sukkelde hij te vaak met blessures.

Zowel bij Gent als daarna bij KV Oostende kon hij zich nooit helemaal doorzetten. In het verleden had hij het ook in Nederland bij Groningen moeilijk, zeker in zijn laatste seizoen. Enkel zijn seizoen bij KV Mechelen - met 15 goals - sprak echt tot de verbeelding.

Zo versierde hij ook een transfer naar Gent, iets wat hem bij bepaalde supporters niet in dank werd afgenomen. Een terugkeer naar Achter de Kazerne zal dus vooral interessant zijn als er werk kan worden gemaakt van een prestatiegericht contract, want als hij fit is, kan hij zeker renderen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties