Chelsea of United voor Lukaku? Analist geeft zijn mening: "Ik denk dat hij t贸ch voor hen kiest"

Sander De Graeve
Sander De Graeve
| 7 reacties
Chelsea of United voor Lukaku? Analist geeft zijn mening: "Ik denk dat hij t贸ch voor hen kiest"

Manchester United kwam deze ochtend nadrukkelijk ten tonele toen bekendraakte dat Everton een bod van de Red Devils op Lukaku aanvaard zou hebben. Maar is United wel de goeie bestemming?

We vroegen het aan analist Eddy Snelders. "Ik zie hem toch beter passen in de speelstijl van Conte bij Chelsea. Lukaku voelt zich beter in zijn vel met wat meer ruimte in de rug van de tegenstander, terwijl United zelfs onder Mourinho vaker op de helft van de tegenstander speelt."

Hij denkt dat ook Lukaku zijn hart nog steeds bij Chelsea ligt. "Toen hij bij Anderlecht speelde, was het al Chelsea wat de klok sloeg. Stiekem hoopt hij wellicht dat die 85 miljoen van United door Chelsea toch nog geëvenaard wordt."

Het belangrijkste is dat die transfer er komt, dat hij vertrekt bij Everton

-Eddy Snelders

"Hij was na zijn eerdere mislukte doortocht ook nooit rancuneus, die speciale liefdesverhouding is er nog steeds. Als ze allebei evenveel geld op tafel leggen, kiest hij volgens mij voor The Blues." Al kan de transfer nog wat aanslepen.

"Als er nog vijftien miljoen af kan, door wat langer te wachten, zullen zowel United als Chelsea dat doen. Het belangrijkste is dat hij weg gaat bij Everton. Stel je maar voor dat er geen transfer komt en hij als een soort misnoegde spits terugkeert. Als hij dan minder goals scoort, zal hij erop afgerekend worden", sloot Snelders af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties