Wie wordt de nieuwe spits van Beerschot Wilrijk? Vleminckx en deze drie spelers komen in aanmerking
Timothy Collard
Timothy Collard
| 44 reacties

Wie wordt de nieuwe spits van Beerschot Wilrijk? Bjorn Vleminckx en deze drie spelers komen in aanmerking

Wie wordt de nieuwe spits van Beerschot Wilrijk? Vleminckx en deze drie spelers komen in aanmerking
Foto: © photonews

Het nieuwe seizoen is ondertussen al begonnen, maar Beerschot-Wilrijk is nog steeds op zoek naar een nieuwe spits. Verschillende spelers werden de voorbije dagen in verband gebracht met een overstap naar Het Kiel, maar Beerschot Wilrijk blijft speuren naar iemand die in het gezochte profiel past.

De spits die de troepen van Marc Brys komt versterken, moet onmiddellijk inzetbaar zijn en – vanzelfsprekend – voor doelpunten kunnen zorgen. Máár ook het financiële plaatje speelt een belangrijke rol.

Onmiddellijk inzetbaar, maar niet te duur

Beerschot Wilrijk is niet bij machte om, zoals reeksgenoten Cercle Brugge en OH Leuven, veel geld neer te tellen voor een nieuwe speler en die daarbovenop ook nog eens een dik contract aan te bieden. De nieuwe spits moet dus niet alleen op sportief, maar ook op financieel vlak in de plannen van de club passen.

Wij lijsten hieronder enkele spelers op die momenteel weinig uitzicht op speelminuten hebben bij hun huidige werkgever. Een transfer vóór het einde van de transferperiode zou voor onderstaande jongens bevrijdend kunnen werken, maar het is maar de vraag of iedere speler haalbaar is voor Beerschot Wilrijk.

Bjorn Vleminckx

Vleminckx kreeg van zijn huidige werkgever Royal Antwerp FC te horen dat hij mag uitkijken naar een andere club. Trainer Laszlo Boloni rekent niet meer op de ervaren aanvaller. Een transfer naar rivaal Beerschot Wilrijk zou uiteraard wel gevoelig liggen.

William Owusu

Ook Owusu zal dit seizoen minder vaak in actie komen bij Antwerp. De spits mocht dit seizoen twee keer invallen. Het is niet duidelijk of Boloni écht op de Ghanees rekent. Net als in het geval van Vleminckx, geldt voor Owusu dat een overstap naar Het Kiel gevoelig zou liggen.

Jeremy Perbet

Club Brugge rekent nu al niet meer op de man die eerder deze zomer overkwam van KAA Gent. Blauw-zwart zou de Perbet al hebben aangeboden bij tal van clubs. Op financieel vlak lijkt de Fransman evenwel onhaalbaar voor Beerschot Wilrijk.

Jonathan Benteke

De jongere broer van Crystal Palace-aanvaller Christian, is momenteel een vrije speler en op zoek naar een nieuwe club. Jonathan trainde de voorbije tijd mee bij Waasland-Bevereren, maar kreeg er (nog) geen contract.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties