Transfergeruchten 25/08: Antwerp grijpt naast aanvaller, Barcelona heeft vervanger voor Neymar, Dendoncker en Tielemans samen in Monaco
Redactie
| 0 reacties

Alle transfers en transfergeruchten in een handig overzicht

Transfergeruchten 25/08: Antwerp grijpt naast aanvaller, Barcelona heeft vervanger voor Neymar, Dendoncker en Tielemans samen in Monaco
Foto: © Photonews

Het is augustus en dat wil zeggen: de laatste maand dat clubs zomertransfers kunnen realiseren. De geruchten en officiële deals vliegen ons om de oren. Wij zetten iedere dag alles op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen!

  • Maxime Lestienne heeft - ondanks zijn bankzittersstatuut bij Rubin Kazan - heel wat opties. Het Spaanse Las Palmas wil hem, maar ook Hamburg en Fiorentina zijn geïnteresseerd.

  • Antwerp denkt aan zowel Silvère Ganvoula als Hamdi Harbaoui. Die laatste staat ook in de belangstelling van Lokeren, maar is voorlopig te duur.

  • The Great Old was ook geïnteresseerd in José Naranjo van Racing Genk. Maar die lijkt voor een terugkeer naar Spanje te staan. Real Oviedo zou hem een jaar huren.

  • Leander Dendoncker begint dan weer op de zenuwen van het Anderlecht-bestuur te werken. Ondanks dat er geen concreet bod is, wil hij nog steeds weg.

  • Mile Svilar zit dan weer in Lissabon. Zijn transfer zou vandaag officieel gemaakt worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties