Mehdi Bayat ziet toekomst rooskleurig in: "Altijd gezegd dat hij onze beste transfer was" en "Dit jaar voor een prijs gaan"

Mehdi Bayat ziet toekomst rooskleurig in: "Altijd gezegd dat hij onze beste transfer was" en "Dit jaar voor een prijs gaan"

Charleroi kan na dit weekend opnieuw leider worden in de Jupiler Pro League, want het ontvangt Club Brugge in een absolute topper aan de top van het klassement. Mehdi Bayat wil dit jaar een prijs pakken. "Maar anders is het voor volgend seizoen, of het seizoen daarna."

Charleroi bestaat ondertussen 115 jaar: "En we wonnen nog nooit een prijs", beseft Bayat in Het Laatste Nieuws. "Geen kampioenschap, geen beker, niets. Ik wil geschiedenis schrijven met Charleroi, dat is mijn grootste motivatie."

Nu ziet iedereen dat hij een goede coach is

En dus hoort prijzen pakken daarbij: "De Beker van België een keer winnen zou een mooi begin zijn. Liefst dit seizoen al, of anders het volgend jaar of het jaar daarna. Ik wil dat Charleroi een belangrijke club wordt in heel België."

Als het even kan, wil hij dat de komende jaren ook met Félice Mazzu blijven doen: "Ik heb altijd gezegd dat hij onze belangrijkste transfer was. Met hem kon ik een sportief project over langere termijn opzetten. Nu ziet men het overal dat hij een goede coach is ..."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties