Vanderhaeghe reageert na ontslag bij KV Oostende met mooie boodschap richting fans

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 5 reacties
Vanderhaeghe reageert na ontslag bij KV Oostende met mooie boodschap richting fans
Foto: Photonews

Yves Vanderhaeghe is geen coach meer van KV Oostende. In de pers wilde hij daar voorlopig niet op reageren, via Instagram heeft hij nu wel de supporters van de Kustboys toegesproken. Met opgeheven hoofd en een mooie boodschap.

Vanderhaeghe wilde de supporters van KV Oostende aanspreken met een open brief via het sociaal medium. "Bedankt voor jullie enorme steun waar ik steeds kon op rekenen. We hebben een mooie rit gereden met twee keer play-off 1, een bekerfinale en Europa."

"Maar het Oostendse verhaal eindigt nu voor mij. Ik weet dat ik alles gedaan heb om het beste uit de ploeg te halen en dat ik met een opgeheven hoofd kan vooruit kijken", aldus nog de oefenmeester van KV Oostende.

Beste KVO-supporters, Ik wil jullie uit de grond van mijn hart bedanken. Bedankt voor de prachtige periode die we samen hebben beleefd: winst in eigen huis tegen álle topclubs, twee keer Play-off 1, de bekerfinale en de eerste Europese campagne in de clubgeschiedenis. Bedankt voor jullie enorme steun waar ik steeds kon op rekenen. Samen met alle spelers, stafleden, medewerkers én de supporters hebben we een hele mooie rit gereden en daar mogen we verdomd trots op zijn. We hebben samen iets opgebouwd dat Oostende nooit zal vergeten. Het Oostendse verhaal eindigt nu voor mij. Ik weet dat ik alles gedaan heb om het beste uit de ploeg te halen en dat ik met een opgeheven hoofd kan vooruit kijken. Ik zal mijn Oostendse avontuur altijd blijven koesteren en ik ben dankbaar voor de vele positieve reacties die mij de voorbije dagen bereikten. Bedankt kustboys! Yves

Een bericht dat is gedeeld door @yvesvanderhaeghe op

De coach van de Kustboys wilde de supporters ook nog bedanken voor de positieve woorden die hem de voorbije dagen zijn gestuurd. De fans reageren dan weer positief op de boodschap van hun ex-coach. Enkele Anderlecht-supporters hopen hem dan weer te mogen verwelkomen in het Astridpark.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties