Met Vanhaezebrouck waait er ook een nieuwe, sterke wind in Neerpede: "Het is niet Hein die alles beslist, anders had Gent er anders uitgezien, geloof mij!"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Anderlecht
| 83 reacties
Met Vanhaezebrouck waait er ook een nieuwe, sterke wind in Neerpede: "Het is niet Hein die alles beslist, anders had Gent er anders uitgezien, geloof mij!"
Foto: © photonews

Volg Anderlecht nu via WhatsApp!

We durven zeggen dat er zich in Neerpede een hoedje gaan schrikken. Met Hein Vanhaezebrouck haalde Anderlecht niet enkel een man binnen die dominant voetbal predikt, hij is het zelf ook. Er zal het één en ander naar zijn hand gezet worden. En ook Herman Van Holsbeeck zal dat voelen.

Om te beginnen gaat Vanhaezebrouck zich ook op het terrein van Herman Van Holsbeeck. Waar vorige trainers voorzichtige adviezen gaven, zal Vanhaezebrouck daar zware inspraak in willen. "Ik heb altijd al een grote invloed op de recrutering gehad, van in het begin bij Gent. Maar nu gaat het wel over andere sommen", aldus Vanhaezebrouck.

Al wil hij zijn invloed ook wel wat afzwakken. "Ik heb niet alles beslist. Ik heb altijd mijn advies gegeven en ik denk dat het hier er niet anders aan toe gaat. Ik denk dat we op dezelfde manier gaan werken. Het is niet Hein die beslist. Anders zag Gent er helemaal anders uit, geloof mij..."

Januari iets nodig?

Herman Van Holsbeeck wil daar echter in meegaan, nu hij zijn gedroomde coach eindelijk beet heeft. "Ik ben overtuigd dat hij met het materiaal dat hij ter beschikking heeft iets kan doen. En als het blijkt dat hij in januari nog iets nodig heeft, zullen we luisteren", aldus de manager.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties