Traantje bij deze robuuste verdediger bij vertrek Vanhaezebrouck: "Ja, ik ben een emotioneel mens"

Traantje bij deze robuuste verdediger bij vertrek Vanhaezebrouck: "Ja, ik ben een emotioneel mens"
Foto: © photonews

Het vertrek van Hein Vanhaezebrouck bij AA Gent zal voor sommige spelers nog even blijven nazinderen. Stefan Mitrovic, de robuuste verdediger van de Buffalo's, is er daar één van. Hij liet zelfs een traantje vloeien toen hij hoorde dat hij vertrok.

"Ja, ik ben zo emotioneel", zegt Mitrovic in HLN. "Daar ben ik niet beschaamd om. Ik ben een echte man als ik een echte man moet zijn, dat toon ik op het veld. Maar daarnaast ben ik een emotioneel mens. Het is niet dat ik zwaar gehuild heb, maar er vloeide wel een traan."

Hein was heel belangrijk voor mijn carrière

De Serviër wou Hein nog eens bedanken. "Vanhaezebrouck is verleden tijd voor de club, maar voor mij zal hij altijd speciaal blijven. Hij was heel belangrijk voor mijn carrière. Hij bracht me bij Kortrijk, hij bracht me bij Gent. Ik heb hier met hem mijn mooiste voetbalmomenten meegemaakt, dat vergeet ik nooit."

"Ik zal hem altijd dankbaar blijven. In Kortrijk speel ik zaterdag mijn 100ste officiële wedstrijd voor Gent. In amper twee jaar, dat is ongelooflijk. Alles wat deze club mij gegeven heeft, probeer ik terug te geven op het veld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties