Reactie Lombaerts in vorm koestert hoop: "Het is aan Martinez om zijn selectie te maken"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Charleroi
| 5 reacties
Lombaerts in vorm koestert hoop: "Het is aan Martinez om zijn selectie te maken"

Nicolas Lombaerts is met Oostende aan een uitstekende reeks bezig en verdient op basis daarvan zeker een overweging door Roberto Martinez. Hij geeft ons zijn oordeel over de WK-poule van de Belgen mee.

"Het is één sterke ploeg -Engeland- en twee ploegen waar je in principe zeker van moet winnen. Ik zeg niet dat je automatisch wint, maar als je je wil kwalificeren moet je toch winnen van Panama en Tunesië."

De kneusjes zijn onbekend terrein voor Lombaerts. "Panama ken ik niet, ik heb er ook geen bankrekening", lachte de verdediger. "Hopelijk kunnen de Belgen zich plaatsen."

Panama ken ik niet, ik heb er zelfs geen bankrekening

In het begin had hij het moeilijk bij Oostende, maar de beste Lombaerts staat stilaan op. Koestert hij hoop op een selectie? "Je hoopt er altijd op en zolang het bij Oostende goed gaat, kom ik in beeld."

"Mijn eerste bekommernis is Oostende uiteraard, daarna is het aan Martinez om zijn selectie te maken. We zien wel. Als ik erbij ben, ga ik heel blij zijn, en anders kan ik een mooie vakantie boeken", sloot de nuchtere Lombaerts af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties