Voorzitter W-Beveren maakt zich niet ongerust na de speculaties over Philippe Clement: "Natuurlijk zullen die morgen in Genk ter sprake komen"

Voorzitter W-Beveren maakt zich niet ongerust na de speculaties over Philippe Clement: "Natuurlijk zullen die morgen in Genk ter sprake komen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

KRC Genk zoekt een nieuwe hoofdcoach. Een opvallende naam die bij de Limburgers opduikt is Philippe Clement (43). Maar wat denkt men bij Waasland-Beveren nu hun trainer opnieuw aan een topclub wordt gelinkt?

"Ik heb geen enkel contact gehad met Genk", zei Clement maandagavond in Extra Time. "Uit respect voor Waasland-Beveren en Genk wil ik daar ook niet meer over zeggen. Wat ik ook zeg, het is ofwel niet goed voor Genk ofwel niet goed voor Waasland-Beveren."

Op de Freethiel maakt men zich niet ongerust. "Ik geloof dat Philippe iemand van zijn woord is", zegt W-Beveren-voorzitter Dirk Huyck bij Voetbalkrant.com. "Voor het seizoen hebben we duidelijke afspraken gemaakt. En afgelopen weekend zaten we nog uren samen om de verdere toekomst uit te bouwen. We zijn een gedroomd verhaal aan het schrijven."

"Philippe is iemand van zijn woord, voor het seizoen maakten we duidelijke afspraken

Als het van de preses van de Leeuwen afhangt, past daar ook een bekerzege op het veld van... KRC Genk bij. "Er is nog geen officieel contact geweest met Genk, en dat verwacht ik ook niet", gaat Huyck verder. "Al volgt er morgen natuurlijk wel een persoonlijke ontmoeting, en zullen de speculaties aangehaald worden." (lacht)

"We weten dat Philippe eerder met AA Gent sprak. Hij heeft toen zijn intenties duidelijk gemaakt. Dat is nu hetzelfde. Ik begrijp dat een trainer ambitieus is, maar we willen graag nog enige tijd samen verder", besluit Huyck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties