Malinwa sakkert: "Dat was eerste klasse onwaardig"

KV Mechelen verliest op een drassig veld bij KV Kortrijk, spelers en Jankovic reageren

Malinwa sakkert: "Dat was eerste klasse onwaardig"
Foto: © photonews

KV Mechelen moest collectief afdruipen uit het Guldensporenstadion na een wedstrijd die er eigenlijk nooit écht eentje werd. De eerste twee kansen van de thuisploeg waren goed voor twee doelpunten, daarna speelde het veld een bepalende rol.

"Het was moeilijk spelen, het veld was ook slecht", aldus Aleksandar Jankovic op zijn perspraatje na de wedstrijd tussen Kortrijk en Mechelen. "Tegen een goed blok was het voor hen een topscenario om meteen 2-0 voor te staan. We hebben alles geprobeerd, zelfs een ander systeem geprobeerd, maar het lukte niet."

0 op 10 voor het veld

Ook de spelers van KV Mechelen waren niet te spreken over de staat van het veld in het Guldensporenstadion. "Het veld mag eigenlijk geen excuus zijn, maar goed voetballen was wel onmogelijk", klonk het bij El messaoudi. "We hebben het onszelf moeilijk gemaakt met de snelle achterstand."

Colin Coosemans was wél scherp voor het veld: "Als je punten moet geven voor zo'n veld, ja - dat is gewoon 0 op 10. Dat is eerste klasse onwaardig. We hebben een degelijk veld nodig om te kunnen tot voetballen komen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties