Nieuwbakken KV Mechelen-coach Van Wijk over hectisch seizoen: "Dat werd een dieptepunt in mijn carrière"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 8 reacties
Nieuwbakken KV Mechelen-coach Van Wijk over hectisch seizoen: "Dat werd een dieptepunt in mijn carrière"
Foto: © photonews

Minder dan een week na zijn vertrek bij Roeselare, vond Dennis van Wijk al een nieuwe uitdaging. De Nederlandse trainer moet in de resterende zeven wedstrijden van de reguliere competitie KV Mechelen in eerste klasse zien te houden.

Van Wijk spreekt van een aartsmoeilijke opdracht bij KV Mechelen. Een ideale manier om zijn jongste avontuur snel te vergeten. De passage bij 1B-club Roeselare die slechts enkele maanden duurde, was niet bepaald rooskleurig.

Niet veel logica

"De voetbalwereld is een speciale wereld, met niet al te veel logica. Een trainer wordt enkel beoordeeld op resultaten, in de lagere afdelingen spelen er soms nog andere factoren mee", aldus Van Wijk die in Gazet van Antwerpen verwijst naar zijn vertrek bij eerst Oud-Heverlee Leuven en vervolgens Roeselare.

"Daardoor heb ik dit seizoen een hectisch parcours afgelegd. Bij Roeselare speelden er extrasportieve zaken mee, van in het begin van het seizoen liep het stroef met de clubeigenaars. Dat werd uiteindelijk toch een dieptepunt in mijn carrière."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties