Reden voor serieuze dip Antwerp blootgelegd? "Misschien is dat ook wel de oorzaak van de mindere periode"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 17 reacties
Reden voor serieuze dip Antwerp blootgelegd? "Misschien is dat ook wel de oorzaak van de mindere periode"

Volg Antwerp nu via WhatsApp!

Wat is er aan de hand met Antwerp? Is het bobijntje af bij de promovendus of is er iets anders aan de hand. 'The Great Old' moet in ieder geval nog serieus opletten of het moet straks alsnog in play-off 2 aan de bak. En dat terwijl de sterren heel lang o zo gunstig stonden.

Patrick Goots geeft in Gazet van Antwerpen zijn mening over de sportieve dip van zijn ex-club: "Wat ik me vooral afvraag, is of het echt nodig was om acht nieuwe spelers te halen? Ik begrijp dat er ook wat transfers op de lange termijn tussen zitten. Maar zo veel nieuwkomers, dat tast toch de groepsdynamiek aan. Iedereen moet weer zijn plaatsje zoeken in de groep. Misschien is de oorzaak van de mindere periode ook wel daarin te vinden."

Klagende spelers

Wat denkt 'Patje Boem Boem' over het niet bepaald licht verteerbare trainingsregime van László Bölöni? “Ik begin te horen dat de spelers de trainingen zwaar vinden en dat de vele afzonderingen beginnen door te wegen. Tja, als het even minder gaat, dan beginnen spelers daarover te klagen, hé. Maar ik denk niet dat Laszlo Bölöni plots het geweer van schouder zal veranderen. Met die manier van werken staat de ploeg al een heel seizoen in de top zes."

De 51-jarige ex-spits is duidelijk: "De spelers moeten gewoon luisteren en presteren. Ik blijf herhalen dat wat Bölöni gerealiseerd heeft, echt top is. Met een volledig nieuwe groep staat hij al het hele seizoen bij de eerste zes. Zijn doelstelling was om de ploeg zo snel mogelijk te verzekeren van het behoud. Daar is hij met glans in geslaagd.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties