Vijfde puntenverlies op rij voor Club Brugge: "Zitten in de fase waarbij het geluk niet aan onze kant staat"

Bart Ver Elst
Bart Ver Elst vanuit Luik
| 12 reacties
Vijfde puntenverlies op rij voor Club Brugge: "Zitten in de fase waarbij het geluk niet aan onze kant staat"
Foto: © photonews

Club Brugge kon voor de vijfde keer op rij niet winnen in de competitie. Op bezoek bij Standard kwam de leider in de JPL niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Al kon Jordy Clasie best leven met die puntendeling.

"Ik denk dat we vandaag goed stonden en heel weinig kansen hebben weggegeven", vertelde Clasie na de beladen topper. "We wilden verdedigend compact staan en zo onze momenten kiezen om druk te zetten. Maar dan krijg je een doelpunt tegen waarbij Mpoku een meter buitenspel staat en de bal nog afwijkt op twee benen. Dat is de fase waarin we nu zitten, dat het geluk niet aan onze kant staat."

"In de tweede helft scoorden we via Dennis en kregen we nog twee of drie goede kansen om op voorsprong te komen. Maar dat gebeurde niet en dan moet je dat doelpunt koesteren", aldus de Nederlander.

4/15

Clasie en Club putten vertrouwen uit het gelijkspel op Sclessin. "We hebben 4 op 15, maar we wisten dat het hier een moeilijke wedstrijd zou zijn. Er waren veel fysieke duels, dus hopelijk kunnen we heel wat vertrouwen tanken in de laatste twee matchen. Daarin moeten we 6 op 6 pakken", zegt Clasie nog.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties