Van Genk naar de Europese top: Milinkovic-Savic kan zomaar de de op één na duurste speler ter wereld worden

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 13 reacties
Van Genk naar de Europese top: Milinkovic-Savic kan zomaar de de op één na duurste speler ter wereld worden
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

U kent 'm ongetwijfeld nog, Sergej Milinkovic-Savic. De Servische middenvelder maakte een jaar het mooie weer in Genk alvorens te vertrekken naar Lazio. Daar heeft hij zich ontpopt tot een van de beste middenvelders van de competitie.

De transfergeruchten omtrent Sergej Milinkovic-Savic hebben nog niet opgehouden. Elke keer als hij een bal binnenpegelt voor Lazio (11), of nog maar eens een goddelijke assist uitdeelt (6), schiet zijn marktwaarde weer een beetje meer de hoogte in.

Zo hoog zelfs, dat een niet nader genoemde Europese topclub volgens Sky Sports Italia een bod van 200 miljoen euro voorbereidt op Milinkovic-Savic. Meer bepaald 180 miljoen euro plus nog 20 miljoen aan bonussen. 

Sportief directeur Igli Tare bekende onlangs nog dat aanbiedingen van 70 miljoen euro deze zomer nog resoluut zijn afgekeurd en dat hij één van de beste middenvelders ter wereld kan worden. 

Genk? Geen 100, maar 9

Als het tot zo'n monsterverkoop komt, zal ex-club Racing Genk daar nog welgeteld 9 miljoen euro voor vangen. Het was aanvankelijk 50% van het doorverkoopbedrag, maar Lazio had die deal kort na zijn overgang al afgekocht. Geen 100 miljoen euro voor Genk dus.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties