Reactie Vanhaezebrouck neemt beslissing en daar mogen de elf van zaterdag blij mee zijn

Vanhaezebrouck neemt beslissing en daar mogen de elf van zaterdag blij mee zijn
Foto: © photonews

Hein Vanhaezebrouck kan weer lachen. Niet dat de coach de voorbije weken ambetant deed, maar leuk was anders. Na twee zeges op rij en een ploeg die offensief steeds meer laat zien, is er echter een glimlach op zijn gezicht te zien. En daarvoor bedankt hij de jongens die zijn vertrouwen verdienden.

Het is lang geleden dat Anderlecht nog eens twee wedstrijden op rij met dezelfde elf begon. En die elf mogen - behoudens blessures en schorsingen - gewoon blijven staan. "We spelen geen Europees meer, geen bekervoetbal, dus veel moet er niet gewijzigd worden", aldus Hein. "Deze elf blijven staan."

Hij heeft zijn type-elftal voor de rest van het seizoen dus. Of het zou moeten zijn dat Kara nog terugkeert. "Trouwens, de automatismen beginnen steeds beter te lopen. Vooral vooraan beginnen mijn drie aanvallers elkaar perfect te vinden. Dat we zeven keer scoren in twee wedstrijden doet enorm deugd."

Achteraan heeft hij meer zorgen, maar ook gewoon geen alternatieven. Dendoncker ging zaterdag in de fout bij het tweede tegendoelpunt, maar voor de rust speelde die wel dominant. Appiah doet het trouwens ook verrassend goed. 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties