Mannaert weet waar de sleutel ligt tot het kampioenschap: "Met of zonder hem maakt een groot verschil, hij bepaalt ons aanvalsspel"

Clint Vens
| 1 reacties
Mannaert weet waar de sleutel ligt tot het kampioenschap: "Met of zonder hem maakt een groot verschil, hij bepaalt ons aanvalsspel"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Club Brugge kan morgenavond een cruciale stap zetten richting die 15de blauw-zwarte landstitel. Dan moet het zondagavond wel met minimum een punt terugkeren uit het Astridpark naar Brugge. De West-Vlamingen kunnen zich alvast aan één ding optrekken: de terugkeer van Anthony Limbombe.

Volgens CEO bij Club Brugge, Vincent Mannaert, is de vleugelflitser een onmisbare pion in de tactiek van Ivan Leko: "Met of zonder Limbombe maakt een groot verschil", verklaart de algemeen manager in Het Laatste Nieuws. "Hij heeft een één-tegen-éénactie - zowel buitenom als binnendoor - waarmee hij ruimte creëert voor andere jongens."

Terug van (even) weggeweest

Mannaert slaakt dan ook een grote zucht van opluchting. De kersverse Belgische international is er terug bij tegen de grote rivaal uit Brussel: "Limbombe bepaalt voor een stuk ons aanvalsspel. Ik ben blij dat zijn afwezigheid zich heeft beperkt tot één wedstrijd - die in Gent."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties