Vanhaezebrouck denkt aan verrassing in basis, Ganvoula normaal gezien vervanger Teo

Vanhaezebrouck denkt aan verrassing in basis, Ganvoula normaal gezien vervanger Teo

Andy Najar legde dinsdag een bevredigende test af bij de beloften van Anderlecht. Voor Hein Vanhaezebrouck lijkt de tijd rijp om de Hondurees in te zetten. Hij zou Anderlecht in de laatste vijf matchen nog grote diensten kunnen bewijzen.

De kans bestaat zelfs dat Najar zondag in de basis staat tegen Charleroi. Na zijn test bij de beloften kende hij geen terugval op training. Hij werd woensdag wel wat gespaard op training, maar gaf aan geen last te hebben. 

Mogelijk staat hij dus aan de aftrap, want Alexis Saelemaekers had de voorbije wedstrijden wel wat last met zijn tegenstanders. Een kwestie van ervaring ook, iets wat Najar wel heeft. "Hij heeft gespeeld tegen Limbombe, Edmilson en Trossard, daar leer je wel uit", aldus Hein Vanhaezebrouck. "Het is ook niet abnormaal dat hij een beetje een terugval heeft. Het ging heel snel voor hem."

Najar kan in principe de hele rechterflank aan en is een extra wapen voor de komende weken. Normaal gezien wordt Teodorczyk dit weekend vervangen door Ganvoula.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties