Reactie Aan de kant geschoven De Roeck en Custovic boeken niet aan grinta in: "Wie onze professionaliteit in vraag stelt, kent ons nog niet goed"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 0 reacties
Aan de kant geschoven De Roeck en Custovic boeken niet aan grinta in: "Wie onze professionaliteit in vraag stelt, kent ons nog niet goed"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In STVV vs. KV Oostende stonden twee hoofdcoaches tegenover elkaar die aan hun laatste weken bezig zijn bij hun club. De namen van oefenmeesters worden al nadrukkelijk bij andere ploegen genoemd, maar in PO2 gaan ze er nog elke match vol voor.

STVV zette KVO opzij met 4-1 in een duel dat ook op 2-2 had kunnen eindigen. "De mensen gaan me misschien gek verklaren bij deze uitslag, maar ik heb mijn spelers niets te verwijten", vertelde Custovic na het verlies. "Ze hebben alles gegeven. Onze reactie bij de 2-1 met 10 tegen 11 was sterk. Een gelijkspel was een logische uitslag geweest."

Ook de Kanaries gingen vol voor de winst. Dat de taak van beide trainers er binnenkort opzit, was op het veld niet te zien. "Voor mij is dit geen speciale situatie", pikte STVV-coach De Roeck in. "Als mensen zich vragen stellen bij onze professionaliteit, kennen ze ons nog niet goed genoeg."

De spelers volgden de instructies van de coach op, daar kan ik alleen maar fier op zijn - De Roeck

"Mijn spelers hebben de juiste mentaliteit getoond, en hebben de instructies van de coach opgevolgd. Daar kan ik alleen maar fier op zijn."

"Ik ben hier volledig mee akkoord", deelde Custovic afsluitend de mening van De Roeck. Dat de namen van beide coaches al bij andere clubs opduiken, hoeft niet te verbazen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties