Reactie De Boeck kon het tij met tactische wissel doen keren en kon weer rekenen op Chevalier: "Dat zal wel meespelen bij hem"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Kortrijk
| 1 reacties
De Boeck kon het tij met tactische wissel doen keren en kon weer rekenen op Chevalier: "Dat zal wel meespelen bij hem"
Foto: © photonews

Glen De Boeck is ambitieus en wil de strijd om de eerste plaats in groep A van play-off 2 nog niet opgeven. Vier punten inhalen op Zulte Waregem wordt echter moeilijk, maar hij kan wel rekenen op de Gouden Stier.

Gisteren bezorgde Teddy Chevalier zijn ploeg en coach de driepunter met zijn 21ste doelpunt van het seizoen. "We kwamen snel op achterstand en dan loop je achter de feiten aan", aldus De Boeck. 

Topschutter

Een coach die het tij wel kon doen keren. "We voerden een tactische wissel door. We gingen met drie achteraan spelen en met twee spitsen voorin. Daardoor konden we meer druk zetten en toch nog dat doelpunt maken."

"Dat Chevalier ervoor wel voor eigen succes ging? Die topschutterstitel zal onbewust wel in zijn hoofd zitten. Maar hij heeft een heel goeie wedstrijd in functie van het team gespeeld. Nu is het uitkijken naar de derby, want dat wordt een wedstrijd tussen twee teams die aan elkaar gewaagd zijn", aldus De Boeck.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties