Deschacht en Leko neus aan neus: "Hij kent me niet, hij moet zwijgen over mij"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Brugge
| 55 reacties
Deschacht en Leko neus aan neus: "Hij kent me niet, hij moet zwijgen over mij"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Na de match was er een opstootje dat niemands aandacht ontsnapte. Olivier Deschacht kreeg het in de middencirkel aan de stok met Ivan Leko. De twee stonden quasi neus aan neus.

Deschacht ging scheidsrechter Visser een hand geven, maar werd bijna weggetrokken door Leko die wel nog het één en ander aan de ref te zeggen had. Deschacht nam de gelegenheid te baat om een oude rekening te vereffenen.

Op een persconferentie had Leko immers zijn mening gegeven over de verwijdering van Deschacht naar de B-kern: "Ik begrijp de beslissing van Anderlecht wel, het is normaal dat een trainer, technische staf of club ingrijpt en iemand die op mentaal vlak niet klaar is naar de B-kern, C-kern of F-kern stuurt."

Uitspraken die blijkbaar niet in goeie aarde vielen bij Deschacht. "Hij heeft nog nooit met mij gewerkt, hij kent me niet. Dan moet hij zwijgen over mij", vond Deschacht. "Dat heb ik hem ook gezegd."

Blijkbaar stond dat Leko niet aan, want hij moest door verschillende spelers tegengehouden worden. Of dat alles was wat er gezegd werd, is natuurlijk ook onduidelijk.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties