Verrassende voorspelling: "De winnaar van Anderlecht - Standard wordt ook kampioen"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 27 reacties
Verrassende voorspelling: "De winnaar van Anderlecht - Standard wordt ook kampioen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De titelstrijd ligt op drie speeldagen van het einde weer open. Anderlecht naderde tot op 2 punten van leider Club Brugge, Standard tot op 4 punten.

"Toen Club Brugge in de reguliere competitie minder begon te spelen, had ik wel verwacht dat ze, mede door de halvering van de punten, nog in de problemen konden komen", analyseert Frédéric Dupré de terugval van blauw-zwart. "Ik denk dat Club nu met de daver op het lijf zal spelen en daar hinder van zal ondervinden."

"Ik denk dat Club nu met de daver op het lijf zal spelen

Donderdag staan achtervolgers Anderlecht en Standard tegenover elkaar in het Constant Vanden Stockstadion. "We krijgen nog drie spannende speeldagen, want alles ligt weer open. Volgens mij speelt de winnaar van het duel tussen Anderlecht en Standard ook kampioen", aldus Dupré met een straffe voorspelling.

"Wie ik zie winnen in het Astridpark? Dan toch Standard. De club zit in een geweldige flow, de sfeer is goed en Carcela en Edmilson voetballen al enkele weken met een supervorm. Standard speelt zondag ook nog tegen Club Brugge, een beslissende wedstrijd volgens mij."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties