Dit is ons Team van de Week!

Dit is ons Team van de Week!

De achtste speeldag van de play-offs had weer heel wat in petto. En dus was er meer dan voldoende om over na te kaarten, met ook een prachtig team van de week voor jullie.

Doel

Tussen de palen kozen we voor Lovre Kalinic. De doelman van AA Gent wist eigenhandig een puntje te redden voor zijn team in de Luminus Arena, waardoor Europees voetbal een realistische optie blijft voor de Buffalo's. 

Verdediging

Achterin mogen we zeker de twee doelpunten van Legaer niet zomaar laten passeren, terwijl Timothy Derijck ook wist te scoren voor Zulte Waregem in de karrenvracht goals tegen Waasland-Beveren.

Skulason was dan weer bijzonder belangrijk voor Sporting Lokeren en mag zich aan een WK-selectie verwachten bij IJsland, Luyindama bewees (voor de zoveelste keer) wat voor een sterke beer hij wel niet is.

Middenveld

Op het middenveld vond Ruud Vormer net op tijd zijn goede vorm terug. Het doelpunt dat hij scoorde op vrije trap? Enig mooi en bijzonder belangrijk. Ook de invalbeurt van Hans Vanaken was zeer degelijk en à point. Edmilson en Kaya streelden dan weer bal na bal in de goede richting.

Aanval

Voorin maakte Owusu voor de zoveelste keer een beslissend doelpunt voor Antwerp, waardoor hij dé man bij uitstek is bij The Great Old. Hamdi Harbaoui wist met een hattrick dan weer zijn doelpuntenarsenaal aan te vullen tot 22.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties