Bölöni onthult transferplannen en ambitie met Antwerp voor volgend seizoen

Clint Vens
| 27 reacties
Bölöni onthult transferplannen en ambitie met Antwerp voor volgend seizoen
Foto: © photonews

Na een furieuze start zag het er lange tijd naar uit dat Antwerp bij zijn herintrede in de Jupiler Pro League meteen Play-Off 1 zou halen. Een erg bleke periode na nieuwjaar sloeg die droom echter aan diggelen. Laszlo Bölöni is erg hongerig voor volgend seizoen.

De Roemeense oefenmeester wil zijn selectie vooral kwalitatief zien toenemen: "We hanteren een voorzichtige en realistische politiek. We zijn erin geslaagd om een groepje van twaalf spelers te vormen die een rol hebben in de selectie en vijf of zes echt vaste basisspelers. Naar volgend seizoen toe hopen we nog iets meer kwaliteit te kunnen toevoegen", zegt hij in HLN

Ambitie

Bölöni is dan ook razend ambitieus, maar ook realistisch: "Ik wil altijd kampioen worden. Ik ben een maximalist en wil altijd het onderste uit de kan halen. Ik doe wat ik kan om het hoogst mogelijke te halen, maar ik hou wel mijn voeten op de grond."

Blijven bouwen

"Ik weet dat jullie van me verwachten dat ik zeg dat we play-off 1 willen halen, maar dat antwoord geef ik niet. Ik ben niet naïef. Na bijna 15 jaar afwezigheid, kunnen we best twee of drie jaar onze mond houden. Zo kunnen we makkelijker iets opbouwen. We komen van nergens, maar hebben Antwerp weer op de kaart gezet. We gaan er alles aan doen om beter te presteren dan dit jaar."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties