Man van 11 goals en 15 assists moet de vervanger worden van Moses Simon of Kalu: "Ik begin de voorbereiding bij Gent, maar je weet nooit"

Clint Vens
| 4 reacties
Man van 11 goals en 15 assists moet de vervanger worden van Moses Simon of Kalu: "Ik begin de voorbereiding bij Gent, maar je weet nooit"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Bij Gent moeten ze serieus rekening houden met een vertrek van Moses Simon en/of Samuel Kalu. Voor de gedroomde vervanger moet er echter geen cent uitgegeven worden. Peter Olayinka kwam dit seizoen uit voor Zulte Waregem, maar is nog steeds eigendom van de Buffalo's.

Peter Olayinka maakte de nodige indruk aan de Gaverbeek. De Nigeriaanse spits was goed voor 11 goals en 15 assists. Cijfers waar je al eens kan mee thuiskomen. Yves Vanderhaeghe zal hem alvast met open armen ontvangen, al is het nog maar de vraag of Olayinka zelf een terugkeer naar de Arteveldestad genegen is. 

Zulte Waregem enorm dankbaar

"Ik kijk uit naar de toekomst. De voorbereiding begin ik sowieso bij Gent, maar je weet nooit wat er kan gebeuren. Is dat in Gent? Prima. Is dat elders? Ook goed." De 22-jarige spits kan ook op de nodige interesse rekenen uit het buitenland. Hij ligt bij Gent nog onder contract tot 2023. 

Van het afgelopen seizoen heeft hij alvast geen spijt: "Ik ben Zulte Waregem enorm dankbaar voor het afgelopen seizoen. Het was zo mooi dat ik geen topmoment kan kiezen, elke dag opnieuw was een cadeau en ik ga alles onthouden. Het was een prachtig jaar en een perfecte keuze voor mij om hier te spelen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties