'Man van de Match' Eden Hazard verwijst naar uitschakeling op vorig WK en weet het nu zeker: "Wij willen de finale halen!"

Manuel Gonzalez Johan Walckiers
Manuel Gonzalez en Johan Walckiers vanuit Moskou
| 0 reacties
'Man van de Match' Eden Hazard verwijst naar uitschakeling op vorig WK en weet het nu zeker: "Wij willen de finale halen!"

België is na de tentoonstelling tegen Tunesië (5-2) van een underdog naar een serieuze outsider of zelfs één van de favorieten op het WK gegaan. Kapitein Eden Hazard zette de klinkende zege in en werd uiteindelijk tot Man van de Match verkozen.

"Wij zijn een sterk team en wij willen de finale halen." Recht voor de raap, die Eden Hazard, maar gelijk heeft hij. Nu we iedereen eens aan het werk gezien hebben, moet België in principe voor niemand onderdoen.

Hij denkt daarbij ook nog eens terug aan de wedstrijd van de uitschakeling op het vorige WK in 2014, 1-0 tegen Argentinië. "Als we ze op dit toernooi zouden tegenkomen, wordt het een heel andere wedstrijd dan die waarin ze ons uitschakelden. Ze hebben veel goede spelers, maar momenteel ook veel problemen. En wij zijn veel sterker geworden."

Man van de Match

Eden Hazard kreeg trouwens de Budweiser-trofee voor de Man van de Match mee naar het hotel. Met zijn twee doelpunten en constante dreiging werd hij verkozen boven Lukaku, die de trofee al na de eerste wedstrijd tegen Panama ontving.

Bekijk hier ook zijn korte reactie met de trofee: 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties