KV Oostende reageert op bijzonder merkwaardig gerucht over Hugo Broos: "Fake news"

Glenn Bogaert
Glenn Bogaert
| 0 reacties
KV Oostende reageert op bijzonder merkwaardig gerucht over Hugo Broos: "Fake news"

In volle transferperiode komt een mens al eens de zotste dingen tegen, niet alleen over spelers. Zo melden Tunesische en bij uitbreiding Afrikaanse media dat Hugo Broos opnieuw aan de slag zou gaan als bondscoach.

Onze 66-jarige landgenoot zou de nieuwe selectieheer worden van de Tunesische nationale ploeg, die op het voorbije WK in Rusland nog met 5-2 werd afgedroogd door onze Rode Duivels. Broos zou er in de voetsporen treden van Nabil Maâloul. 

Een kwakkel of niet? Het lijkt in ieder geval zeer onwaarschijnlijk aangezien de ex-trainer van Anderlecht, Club Brugge, KRC Genk en de nationale ploeg van Kameroen momenteel aan de slag is als sportief directeur bij het ambitieuze KV Oostende

UPDATE: intussen heeft Peter Callant, de voorzitter van KV Oostende, op Twitter gereageerd op het frappante nieuwsbericht, dat hij afdoet als fake news. "Er zijn aanbiedingen geweest, maar Hugo Broos kiest voor KV Oostende 3.0. Trouw zijn, hard werken en samen iets nieuws opbouwen. De focus ligt op zaterdag."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties