Mogen de Lokerse fans nog transfers verwachten? Peter Maes: "Er is altijd nog plaats voor opportuniteiten"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Lokeren
| 4 reacties
Mogen de Lokerse fans nog transfers verwachten? Peter Maes: "Er is altijd nog plaats voor opportuniteiten"

Sporting Lokeren stelde op de fandag de vier nieuwkomers voor en coach Peter Maes was vooral opgetogen dat hij eindelijk een goalgetter in de groep kreeg met Anton Saroka. De oefenmeester sloot bovendien niet uit dat er nog nieuwe namen op Daknam neerstrijken.

"Eerlijk, er zijn al veel spitsen de revue gepasseerd", gaf Maes toe. "Door uiteenlopende omstandigheden zijn daar geen transfers van gekomen en dan kwamen we uit bij Anton (Saroka, red.). Het was snel duidelijk dat hij iemand is die een defensie kan kraken en die kwaliteit hadden we nodig in de ploeg. Nu is het vooral een kwestie van aanpassing en daar beginnen we direct mee."

Lees hier een profiel van de nieuwe goalgetter Anton Saroka

Op het vlak van transfers bleef het vooralsnog vrij rustig in Lokeren. De belangrijkste sterkhouders zijn allemaal gebleven en er kwamen slechts vier nieuwkomers bij (Saroka, Tirpan, Diaby, Mantel). De zomermercato is echter nog lang en dus krijgen zij misschien nog gezelschap. 

Een goede mix van jong en oud is altijd het profiel van Sporting Lokeren geweest

"Een club die álles heeft, bestaat niet. Overal is er altijd nog plaats voor opportuniteiten", verzekerde Maes. Eventuele nieuwkomers zullen wellicht pionnen voor de toekomst zijn. "Lokeren is eerst en vooral een opleidingsclub. De voorzitter is heel gepassioneerd bezig met de jeugd en als er nog kansen komen om nieuwe talenten aan te trekken, zal dat zeker gebeuren."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties