Saelemaekers bedankt één man in het bijzonder voor zijn berenmatch: "Bij mijn assist gaf ik hem direct een bedankje"

Johan Walckiers
Johan Walckiers vanuit Kortrijk
| 8 reacties
Saelemaekers bedankt één man in het bijzonder voor zijn berenmatch: "Bij mijn assist gaf ik hem direct een bedankje"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ivan Santini maakte wel drie doelpunten, maar voor ons was de 'Man van de Match' op Kortrijk Alexis Saelemaekers. Wat de 19-jarige allemaal uit zijn voeten schudde was ongelooflijk. Hij domineerde de rechterflank. En zijn voorzetten? Daarvoor moest hij toch iemand bedanken.

Saelemaekers wou wel het collectief eerst benadrukken. "De ploeg stond er. We vonden elkaar heel snel op het veld. Die eerste goals vielen makkelijk en daarna ging het als vanzelf", verklaarde hij na de match.

"Veel mensen verwachtten dat we nog gingen moeten zoeken na al die nieuwe spelers die erbij kwamen. Maar we hebben een antwoord gegeven. In de voorbereiding waren de automatismen er ook al en dat wierp zijn vruchten af", aldus de jonge rechterflank.

Een bedankje

Maar toch even over zijn voorzetten... Die waren van uitzonderlijk goeie kwaliteit. Santini en Dimata mochten blij zijn. "Ik werk er hard aan op training met Belhocine (assistent-trainer bij Anderlecht)", zei hij. Na zijn assist op Dimata wees hij ook direct naar de bank. "Ik heb hem een klein teken gegeven ja. Een bedankje! Het heeft geloond, al dat werk."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties