Genks supportersorgaan roept op: "Zondag gaan we kanaries opeten"

Genks supportersorgaan roept op: "Zondag gaan we kanaries opeten"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Met de Limburgse derby komt er dit weekend al een hoogdag aan voor KRC Genk en STVV. De thuisploeg is er alvast klaar voor, zo blijkt uit een open brief.

Over de partij tegen Fola Esch van morgenavond wordt al niet meer gepraat, alle ogen zijn gericht op de derby om Limburg. "Esch ligt eruit, we kijken al vooruit naar de volgende Europese tegenstander. De competitiestart is geslaagd met de pandoering die we uitdeelden in Lokeren", aldus OSV-voorzitter Rudy Claessens in een bericht op de Facebookpagina.

Er wordt opgeroepen om massaal aanwezig te zijn voor de Limburgse derby. "Zondag gaan we kanaries opeten! Zondag spelen we de belangrijkste match van het jaar, de derby. Aan elke supporter die zijn abonnement nog niet kocht, aan elke Genkie die de afgelopen seizoenen thuis bleef en zijn ploeg niet meer aanmoedigde vanuit het stadion, en aan iedereen in Limburg die het wil horen, roep ik: NU is het moment om de rangen te sluiten, NU is het moment om terug te keren en als één man of vrouw achter de ploeg te staan."

Het volledige bericht kan u hieronder nalezen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties