Mike Vanhamel verklaart keuze voor Beerschot Wilrijk en onthult grote ambities: "Kampioen vanuit de underdogpositie"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 36 reacties
Mike Vanhamel verklaart keuze voor Beerschot Wilrijk en onthult grote ambities: "Kampioen vanuit de underdogpositie"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Doelman Mike Vanhamel (28) heeft al wat watertjes doorzwommen. Na het einde van Lierse en de paleisrevolutie van Oostende begint hij aan een nieuwe uitdaging bij Beerschot Wilrijk en qua ambitie is de kersverse zomeraanwinst niet te houden.

"Bij Oostende kreeg ik het volste vertrouwen van coach Yves Vanderhaeghe, maar door een paleisrevolutie verdween daar niet alleen de coach, maar ook manager Luc Devroe en voorzitter Marc Coucke. Er kwam een nieuw organigram met nieuwe mensen die hun eigen keuzes maakten", legt Mike Vanhamel uit in Gazet van Antwerpen. "Tijd voor mij om op te stappen."

Geen twijfel

"Ik kon rekenen op de interesse van clubs uit 1A, maar was gecharmeerd door het aanbod en de ambities van Beerschot Wilrijk en twijfelde niet."

Je merkt op het Kiel aan alles en iedereen de ambitie om zo snel mogelijk naar 1A te promoveren

Mike Vanhamel

Nu begint de keeper dus aan een nieuw seizoen in 1B. "Ik ken de reeks wel en werd er kampioen met White Star Brussels en Lierse. Twee ploegen met op papier zeker niet de sterkste selectie. We werden telkens kampioen vanuit de underdogpositie. Dat kan zich dit seizoen best nog eens herhalen", gelooft Vanhamel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties