Ex-doelman en zaakwaarnemer springt in de bres voor gecontesteerde Davino Verhulst: "Hier lach ik eens mee"
Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 20 reacties

Ex-doelman en zaakwaarnemer springt in de bres voor gecontesteerde Davino Verhulst

Ex-doelman en zaakwaarnemer springt in de bres voor gecontesteerde Davino Verhulst: "Hier lach ik eens mee"
Foto: © photonews

Sporting Lokeren opende zondag zijn seizoen met een 0-4-nederlaag tegen KRC Genk. Na het kansloze verlies gingen er stemmen op om een keeperswissel door te voeren.

De 30-jarige Verhulst keept al sedert 2013 voor de Waaslanders. Na een jarenlange concurrentie met Boubacar Copa, werd hij de nieuwe nummer 1. Verhulst kende een sterk seizoen, maar door het scoreverloop van de wedstrijd tegen Genk scandeerde de Lokerse aanhang de naam van de 21-jarige youngster Ortwin De Wolf.

"Hier lach ik eens mee", reageert Marc Volders, die de belangen van Verhulst behartigt. "Ik ben zelf doelman geweest. Een keeper kan eens een mindere wedstrijd spelen. Dat gebeurt nu eenmaal. Maar als elke keeper na een mindere wedstrijd naar de bank verhuist..."

"Na een 0-4-nederlaag tegen een sterk Genk één schuldige aanduiden, is wat kort door de bocht."

Verhulst keepte vorig seizoen 34 wedstrijden voor Lokeren. Daarin hield hij zeven keer de nul. "Davino heeft er voor een groot stuk voor gezorgd dat Lokeren in 1A bleef", vervolgt Volders. "Door zijn prestaties werd hij uitgeroepen tot beste speler van het seizoen. Na een 0-4-nederlaag tegen een sterk Genk één schuldige aanduiden, is wat kort door de bocht."

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties