Vanhaezebrouck reageert kregelig op vraag over Kums en geeft blessure-update over resem met 'kleine zorgen'
Johan Walckiers
Johan Walckiers
| 3 reacties

Hein Vanhaezebrouck zat deze week met heel wat kleine blessures in zijn groep

Vanhaezebrouck reageert kregelig op vraag over Kums en geeft blessure-update over resem met 'kleine zorgen'

Hein Vanhaezebrouck heeft wel wat afwezigheden moeten noteren deze week op training. Na de match tegen Oostende waren er een hoop die "met kleine zorgen sukkelden". Maar personeelsgebrek zal hij niet hebben.

Wel reageerde hij kregelig op een vraag over Kums. Daarover verscheen vandaag in de krant dat zijn heupblessure ingewikkelder ligt dan eerst gedacht. "Ik ga daar niet veel op reageren. Wij communiceren één ding en dan wordt daar iets anders over geschreven. Je moet de communicatie van de club ook respecteren én de persoon respecteren. Hij is nog niet klaar, maar het gaat wel beter", aldus Hein.

Maar er waren er nog die deze week forfait moesten geven voor één of meerdere trainingen. Zo trainden Milic en Vranjes pas vrijdag opnieuw met de groep, maar normaal moet dat geen probleem vormen. Bornauw geraakt ook wel fit voor de verplaatsing naar Charleroi. Bakkali was ziek deze week.

Voor Saief en Najar komt de wedstrijd nog te vroeg, net als voor Kara en Teodorczyk. De vraag is of Vanhaezebrouck op die twee laatste nog beroep gaat doen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties