Reactie Nader Ghandri, vrijdag door Antwerp uitgeleend aan Westerlo, scoorde bij zijn eerste baltoets: "Is dit wel echt?!"

Diederik Geypen
Diederik Geypen
| 2 reacties
Nader Ghandri, vrijdag door Antwerp uitgeleend aan Westerlo, scoorde bij zijn eerste baltoets: "Is dit wel echt?!"
Foto: © Voetbalkrant.com

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Spelers die scoren bij hun eerste baltoets na een invalbeurt kom je wel eens tegen. Maar jongens die dat doen in hun debuutmatch zelden. Nader Ghandri (Westerlo) past voortaan in dat rijtje.

De Tunesiër werd in de tweede helft tussen Oud-Heverlee Leuven en Westerlo in de ploeg gedropt. "'Je zult scoren', zei de coach (Bob Peeters red.) mij. Het doelpunt was natuurlijk een schok voor mij. Is dit wel echt?!" (lacht)

"Bij Westerlo wordt meer Nederlands gesproken dan bij Antwerp, maar ik trek mijn plan."

Pas vrijdagavond raakte de huurovereenkomst tussen Antwerp en Westerlo rond. "Vanmorgen heb ik een eerste keer kennis gemaakt met de groep. Hier wordt natuurlijk meer Nederlands gesproken dan bij Antwerp, maar ik trek mijn plan. Met het spelsysteem had ik geen problemen."

"Of het geen stressvolle dag was gisteren? Neen, ik lag nog onder contract bij Antwerp. Maar dit geeft me wel voldoening. Want ik was tuk op extra speelminuten." 

"Ik ben opgeleid als centrale verdediger, dat is ook mijn favoriete positie. Maar ik kan ook op het middenveld aan de slag", besloot Ghandri.

Westerlo haalde Ghandri op huurbasis weg bij Antwerp
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties