Gefrustreerde Carcela geeft aan waarom hij zelf naar een wissel vroeg
Aernout Van Lindt
Aernout Van Lindt en Redactie vanuit Luik
| 37 reacties

De Waalse clash werd een verhitte bedoening

Gefrustreerde Carcela geeft aan waarom hij zelf naar een wissel vroeg
Foto: © photonews

Mehdi Carcela kan geweldig voetballen, maar kan ook een enorm ettertje zijn. Zo had hij rood kunnen krijgen toen hij de bal los in de dugout van Charleroi knalde, maar zelf gaf hij achteraf aan dat Visser net strenger moest zijn.

“Charleroi was gekomen voor nul-nul en deed er alles aan om ons spel te breken”, was de reactie van de middenvelder van Standard. “Zij hebben geen enkele kans gehad, wij een vijftal. Als je die kansen niet afmaakt, dan eindigt de wedstrijd zonder doelpunten. Vooral de vele fouten op hem zaten Carcela dwars.

Ze lieten me niet spelen, Preud'homme vroeg om me te laten vallen -Mehdi Carcela

“Elke keer ik aan de bal kwam, werd er een fout op mij gemaakt. Geen zware fouten maar altijd wel fouten. Als ik de bal dan toch nog heroverde, dan volgde de volgende fout.” Carcela ging dan maar ostentatief om zijn eigen wissel vragen bij Michel Preud'homme. Hij zag er het nut niet meer van in.

“Omdat ze me niet lieten spelen”, aldus Carcela. “Laat je dan vallen, vroeg de coach. En zelfs dan werd er niet gefloten. De scheids dacht dat hij ons in bescherming nam. Hopelijk krijg ik de komende wedstrijden meer bescherming.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties