Uitgerekend Teddy Chevalier zorgde voor beslissing in Zulte Waregem - Kortrijk: "Frustratie? Ze behandelen me al een paar jaar raar"

Uitgerekend Teddy Chevalier zorgde voor beslissing in Zulte Waregem - Kortrijk: "Frustratie? Ze behandelen me al een paar jaar raar"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Uitzinnig van vreugde was hij na de 0-2 die hij maakte in dé derby bij Zulte Waregem, maar Kortrijk-spits Teddy Chevalier had natuurlijk wel zijn gram te halen. "Sorry voor het gejen, maar je doet hetzelfde als jullie winnen", klonk het achteraf tegen Sammy Bossut.

Vorig seizoen was Teddy Chevalier op weg naar de topschutterstitel, maar de ex-aanvaller van Zulte Waregem werd nog voorbijgestoken door Hamdi Harbaoui. Tot groot jolijt toen van de fans van Essevee, waardoor ze hem ook diverse keren uitdaagden. 

In het Regenboogstadion hadden ze er tijdens play-off 2 aan meegedaan. "Not done", vond Glen De Boeck. En dus leefde Teddy Chevalier op gramschap. Dat uitgerekend hij in minuut 93 het feestje kon inzetten met de late 0-2 deed dan ook enorm veel deugd.

Ze behandelen me al een paar jaar raar bij de tegenstander

"Ik heb me wat laten gaan ja, maar ze behandelen me al een paar jaar toch wel wat raar bij de tegenstander", aldus Chevalier in een reactie na de match. "Naar dat doelpunt keek ik al weken en maanden uit. Dat was de frustratie die in me zat, zo zit ik in elkaar."

Ook Mboyo scoorde overigens en was ook tevreden met zijn doelpunt: "Het was een bevrijding om te scoren, want we wilden deze match absoluut winnen. Ook voor de supporters, en om te bewijzen dat we hoger zouden moeten staan dan het klassement ons tot op heden heeft toebedeeld."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties