Reactie Strijder Van Damme tevreden met mentaliteit: "De honger was er terug"

Dirk Pieters
| 18 reacties
Strijder Van Damme tevreden met mentaliteit: "De honger was er terug"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Antwerp maakte er zondagavond een aangenaam kijkstuk van tegen AA Gent. Beide ploegen lieten heel wat mooie dingen zien en konden zich vinden in het 2-2 gelijkspel op de Bosuil.

Antwerp speelde de vorige wedstrijden heel slap tegen Sint-Truiden en KV Mechelen. Dat was dit weekend wel anders. De Great Old had er duidelijk nog eens zin in, met vooral Jelle Van Damme op kop. De centrale verdediger speelde een uitstekende wedstrijd. "Jammer dat we die twee doelpunten slikten op stilstaande fases. Het waren geen uitgespeelde kansen", aldus Van Damme na de wedstrijd.

De honger was terug

Bij Antwerp werd er terug gestreden voor elke vierkante meter. "De honger was duidelijk terug. Dat was de laatste weken wel wat minder. Vooral tegen Sint Truiden waren er heel wat spelers onder hun niveau aan het spelen. Dat mogen we gerust zeggen én dat hebben sommige spelers ook gedaan in de kleedkamer."

Vanwaar kwam die mindere periode nu ineens? "Na de 5-1 tegen Zulte Waregem zijn we iets te veel bejubeld. Dan ga je onbewust misschien op de rem staan of laat je het maar wat bollen. We mogen het niet te gemakkelijk opnemen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties