Ex-speler Mohamed Dahmane kiest zijn favoriet voor Genk-Club Brugge: "Die ploeg heeft een oorlogsmentaliteit"

Bart Ver Elst Alexandre Fiammetti
Bart Ver Elst en Alexandre Fiammetti
| 24 reacties
Ex-speler Mohamed Dahmane kiest zijn favoriet voor Genk-Club Brugge: "Die ploeg heeft een oorlogsmentaliteit"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Dé match van de 14e speeldag is ongetwijfeld de kraker tussen KRC Genk en Club Brugge, de nummers een en twee in België. Mohamed Dahmane, ex-speler van beide teams, blikt vooruit.

Komende zaterdag ontvangt de leider in de Jupiler Pro League de nummer twee in de stand. Genk-Club Brugge belooft een aantrekkelijke affiche te worden. Ex-speler Mohamed Dahmane speelde in zijn carrière voor beide teams. 

"Dit duel komt op het goede moment", vertelde hij bij onze collega's van Walfoot. "De twee beste ploegen van het moment kunnen zich eindelijk met elkaar meten. Club slaagt er momenteel in om te winnen zonder echt te schitteren, terwijl Genk ook mooi voetbal serveert."

Bij een overwinning kunnen de Limburgers de kloof op blauw-zwart vergroten tot 6 punten. "Club zal met een echte oorlogsmentaliteit naar de Luminus Arena komen", weet de huidige sportief directeur van UR La Louvière Centre. "Ik zie ze niet snel geklopt worden door Genk. De landskampioen zal met een zekere fierheid naar Genk komen en is in staat om één of meerdere punten te pakken."

Dahmane tipt dus op meer op blauw-zwart dan op de leider in België. "De Limburgse machine zal op een bepaald moment stokken", weet Dahmane. "In de Europa League lijken ze onkwetsbaar en spelen ze zelfs op een kleine wolk. Beide ploegen zullen alle twee iets willen doen voor de fans."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties