Luc Devroe trok met zijn gezicht op onweer op vakantie, Marc Coucke houdt rekening met een vervanging en schoot reeds in actie
Redactie
| 48 reacties

Marc Coucke houdt rekening met een 'njet' van Luc Devroe en schoot reeds in actie

Luc Devroe trok met zijn gezicht op onweer op vakantie, Marc Coucke houdt rekening met een vervanging en schoot reeds in actie
Foto: © photonews

Michael Verschueren gaat voortaan de sportieve lijnen uitzetten bij Anderlecht. Een gevolg van de zwakkee heenronde en enkele zomertransfers die niet goed uitdraaiden.

Voorlopig is het nog onduidelijk wat er met Luc Devroe staat te gebeuren. De sportief directeur vertrok met zijn gezicht op onweer op vakantie, meldt Het Laatste Nieuws.

Anderlecht-voorzitter Marc Coucke wil Devroe, die een sterk netwerk heeft, aan boord houden. De vraag is in welke functie? En ziet hij het zitten om zich telkens te verantwoorden aan Verschueren?

De preses houdt er wel rekening mee dat Devroe 'nee' zegt op een andere rol binnen de club. Daarom verkennen de Brusselaars nu al de markt op zoek naar een vervanger.

Twee elementen spelen daarbij een rol: het moet een onbesproken figuur zijn, dat liefst van al een verleden heeft bij Anderlecht.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties