RSCA-doelman Didillon koestert grote titelambities en countert kritiek: "Het positieve komt blijkbaar nooit naar buiten"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 17 reacties
RSCA-doelman Didillon koestert grote titelambities en countert kritiek: "Het positieve komt blijkbaar nooit naar buiten"

RSC Anderlecht is al een heel seizoen naar zijn pedalen aan het zoeken en zal na een 1 op 9 bijna niet anders kunnen dan winnen tegen Cercle Brugge. Maar doelman Thomas Didillon ligt er allemaal niet wakker van. "Dramatiseer toch niet zo."

"Het lijkt wel of de buitenwereld elementen zoekt om ons neer te halen", foetert Didillon in Het Laatste Nieuws. "Waarom praat je niet over de eerste vier speeldagen (met een 12 op 12, red.). Ach, zelfs dan was er commentaar, omdat Oostende twee keer tegenscoorde. Het is altijd iets. Ik mis ik wat objectiviteit. Wat positief is, komt blijkbaar nooit naar buiten."

 Ik zou alles doen voor een landstitel - zelfs een heel jaar op mijn hoofd lopen, mocht dat helpen

Didillon

De tegenvallende resultaten én vooral het tegenvallende voetbal baren de Franse goalie dan ook geen zorgen. "De doelstelling is om straks kampioen te worden. Het kan, we staan niet veel achter. Het is niet zo slecht als het lijkt", meent hij.

"Ga eens rond in het stadion en doe een enquête. 'De titel zonder champagnevoetbal of tweede worden mét?' Het antwoord zou voor zich spreken, denk ik. Ik zou het alvast weten - ik wil wínnen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties