STVV met veel vertrouwen tegen AA Gent: "Hoe we ons kwalificeren is niet belangrijk, als we het maar doen"

STVV met veel vertrouwen tegen AA Gent: "Hoe we ons kwalificeren is niet belangrijk, als we het maar doen"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De eerste kwartfinale van de Beker van België wordt vanavond al gespeeld. STVV krijgt AA Gent over de vloer en bij de Limburgers hebben ze van de Beker een hoofddoel gemaakt. "Er wordt al gesproken over een finale ja", geeft Casper De Norre toe.

De 21-jarige linksback wil de match tegen Lokeren zo snel mogelijk vergeten en zich focussen op het superseizoen dat STVV voor de rest speelt. "Gent is natuurlijk geen kat om zonder handschoenen aan te pakken. Maar ik bekijk het positief. Eerst en vooral spelen we in eigen huis. Dat is een troef", vertelt hij in HBvL.

"En ten tweede ben ik blij met een zware tegenstander. De Buffalo's willen ook winnen, we gaan geen muur moeten slopen. Ik verwacht een open wedstrijd. We gaan ruimte krijgen om te voetballen. Hoe we de kwalificatie binnenhalen, is niet belangrijk. Als we ze maar binnenhalen."

Want die finale speelt wel in het hoofd. "Daar wordt wel eens over gesproken. We staan op drie matchen van de Heizel", aldus De Norre. Maar dat kan ook een volledig Limburgse finale worden. Genk, weet u wel... “Die naam is bij ons nog niet gevallen. Het maakt ons niet uit wie we op de Heizel tegenkomen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties