Transfernieuws en Transfergeruchten 20/12: Vermaelen - Batshuayi - Uronen - Kalinic - Kalinic - Alex Sandro - Mubele - Areola

Redactie
Transfernieuws en Transfergeruchten 20/12: Vermaelen - Batshuayi - Uronen - Kalinic - Kalinic - Alex Sandro - Mubele - Areola
Foto: © Photonews

De transfergeruchten, het laatste transfernieuws en officiële transfers vliegen ons om de oren. Bij Voetbalkrant zetten wij alles voor u op een rijtje zodat u tijdens deze mercato niets hoeft te missen! Op 16/04 hebben we transfernieuws en transfergeruchten voor u over: Vermaelen - Batshuayi - Uronen - Kalinic - Kalinic - Alex Sandro - Mubele - Areola

OFFICIEEL: Barcelona slaat grote slag, einde Vermaelen lijkt nu echt in zicht

Barcelona was al eventjes op zoek naar versterking voor de defensie en die heeft het nu ook (eindelijk) gevonden. (Lees meer)


OFFICIEEL: KRC Genk bindt in één dag twee sterkhouders langer aan zich
Foto: © photonews

Ook Jere Uronen verlengt tot 2022 bij KRC Genk

De supporters van Racing Genk hoeven niet lang te treuren over de bekeruitschakeling van woensdagavond. Een dag later komt de club immers met niet één maar twee contractverlengingen van absolute sterkhouders. (Lees meer)


Alex Sandro tekent vernieuwd contract bij Juventus

Maak een lijstje van de beste flankverdedigers ter wereld en de kans is groot dat Alex Sandro op z'n minst in de top vijf staat. De 27-jarige Braziliaan van Juventus is dan ook gegeerd wild in heel Europa, maar heeft een duidelijke beslissing gemaakt over zijn toekomst. (Lees meer)


Lovre Kalinic ontbreekt (met transferitis) in selectie van AA Gent

AA Gent-coach Jess Thorup heeft zijn selectie voor de volgende competitiematch tegen Cercle Brugge bekendgemaakt en wie ontbreekt? Lovre Kalinic. Een grote verrassing is dat echter niet. (Lees meer)


OFFICIEEL: PSG breekt contract van doelman open

Groot nieuws uit de Franse hoofdstad: PSG heeft het contract van doelman Alphonse Areola opengebroken tot 2023!


Firmin Mubele wordt gelinkt aan Anderlecht en Standard

Volgens de Franse sportkrant L'Equipe hebben zowel Standard als Anderlecht geïnformeerd bij Toulouse naar één van hun spitsen. Firmin Mubele is de naam en vlot scoren is niet zijn grootste kwaliteit. (Lees meer)


De marktwaarde van Batshuayi is aan het kelderen

Neen, de uitleenbeurt van Batshuayi aan Valencia is geen succes en de Spaanse eersteklasser denkt er zelfs aan om zijn huurcontract vroegtijdig stop te zetten. Een kleine ramp voor Chelsea. (Lees meer)


Zóveel zal Lovre Kalinic AA Gent opbrengen
Foto: © SDG

AA Gent krijgt mooie winst op Lovre Kalinic

Lovre Kalinic lijkt nu echt op weg naar Engeland. Het is dan wel niet naar zijn beoogde Premier League, maar Aston Villa is en blijft een traditieclub, ook nu het in de Championship vertoeft. Bovendien kan Gent een mooie duit verdienen. (Lees meer)



Transfernieuws en Transfergeruchten 19/12 Transfernieuws en Transfergeruchten 21/12

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties