Ferrera legt aanbieding naast zich neer: "Als de perceptie niet verdergaat dan 'Ferrera is drie keer ontslagen op twee jaar'..."

Manuel Gonzalez
Manuel Gonzalez
| 10 reacties
Ferrera legt aanbieding naast zich neer: "Als de perceptie niet verdergaat dan 'Ferrera is drie keer ontslagen op twee jaar'..."
Foto: © photonews

Waasland-Beveren onder Yannick Ferrera was van korte duur. Na amper één zege in vijftien wedstrijden kreeg de 38-jarige coach zijn ontslag op de Freethiel en ondanks een nieuwe aanbieding, blijft hij voorlopig zonder werk.

"Ik kon naar Egypte, naar Ismaily SC", bevestigt Yannick Ferrera zelf aan Het Laatste Nieuws. "Maar op mijn leeftijd naar daar gaan, is misschien niet de beste keuze. Tenzij het voor héél veel geld zou zijn en dat was niet het geval. Ze staan ook laatste, voor mij primeert nog steeds het sportieve." Eerder deze week tekende Cedomir Janevski in zijn plaats bij Ismaily. (lees hier meer)

Nochtans lijkt een toekomst in België steeds minder waarschijnlijk. "Als de perceptie niet verdergaat dan 'Ferrera is drie keer ontslagen op twee jaar', dan is dat zo. Denken clubs aan inhoud, bouwen, een project, kwaliteit, evolutie en professionalisme, dan heb ik nog een plaats hier."

Teken je als trainer een contract, teken je meteen ook je doodsvonnis

Yannick Ferrera

Wat uiteindelijk zijn grootste fout was bij Waasland-Beveren? "M'n handtekening zetten zonder dat ik meer wist over het project. Maar als je acht maanden thuis zit, wil je werken. Dan denk je: 'ik kan dit, ik maak er wel iets van'. Maar de tijd die je dan nodig hebt, kreeg ik niet. Da's voetbal zeker? Elke trainer die ontslagen wordt, wou meer tijd", aldus Yannick Ferrera.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties