Didillon neemt één van zijn ploegmaats op de korrel: "Frustrerend en bijzonder onaangenaam als je dat ziet"

Didillon neemt één van zijn ploegmaats op de korrel: "Frustrerend en bijzonder onaangenaam als je dat ziet"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Thomas Didillon is een man die geen blad voor de mond neemt en ook gisteren spaarde hij zijn ploegmaats niet na het verlies in Gent. Hij wordt immers soms gek van wat er allemaal net voor zijn neus gebeurt.

Anderlecht heeft een 4 op 21 uit zijn zeven laatste matchen. Dat is evenveel als... Lokeren. "Wij moeten het nu wel eens op het veld gaan doen. Het is niet in de mixed zone (waar journalisten en spelers met elkaar mogen spreken) dat het gebeurt. En nu moet je wel realist worden en zien dat het tijd is om matchen te winnen. Dat is de enige remedie. En we moeten beter doen, want het is duidelijk niet genoeg."

Het Franse sluitstuk zette zijn ploegmaats op hun plaats, eentje in het bijzonder zelfs. Al liet hij de naam van Antonio Milic niet vallen. "Ik denk niet dat we van die groteske fouten kunnen leren op dit niveau. Ik doe mijn best om ze te corrigeren, maar... het is frustrerend en bijzonder onaangenaam om een centrale verdediger de bal te zien verliezen bij het opbouwen, waar er zelfs geen druk gezet wordt. Dat is niet leuk als keeper."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties