Bayat was furieus na de afgang tegen Moeskroen: "Eerste keer in zes jaar dat ik na een verliesmatch de kleedkamer inging"
Redactie
| 13 reacties

Mehdi Bayat was furieus na de afgang van Charleroi tegen Moeskroen

Bayat was furieus na de afgang tegen Moeskroen: "Eerste keer in zes jaar dat ik na een verliesmatch de kleedkamer inging"

Charleroi doet voorlopig slechte zaken in de strijd om play-off 1 en dat stemt Mehdi Bayat niet gelukkig, integendeel.

Charleroi is zichzelf in de voet aan het schieten in de strijd om play-off 1. Tegen Waasland-Beveren kwam het thuis niet verder dan een 2-2 gelijkspel en op bezoek bij Moeskroen ging het de Carolo's nog slechter af: 3-0 verlies en dan nog tegen een laagvlieger (die het de laatste weken wel erg goed doet).

"Deze non-match is naar het beeld van de voorbije week", zei Mehdi Bayat bij HLN. "Die van Moeskroen ruimden zelf de sneeuw van hun oefenveld, wij gingen rustig trainen in Tubize." Zo beoordeelde hij de prestatie van zijn manschappen.

"Sommigen denken dat het volstaat op het veld te komen om te winnen. Zo wordt play-off 1 steeds moeilijker bereikbaar. Het is de eerste keer in zes jaar dat ik na een nederlaag de kleedkamer heb opgezocht. Dit aanvaard ik niet nog eens dit seizoen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Ontvang het voetbalnieuws van jouw favoriete ploeg per mail

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties