De Boeck verklaart waarom Lokeren voortaan achter gesloten deuren traint en looft tegenstander Antwerp: "De kritiek is onterecht"

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht
| 7 reacties
De Boeck verklaart waarom Lokeren voortaan achter gesloten deuren traint en looft tegenstander Antwerp: "De kritiek is onterecht"

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Belangrijke opdracht voor Glen De Boeck: de druk en negativiteit weghouden van de Lokerse spelersgroep. In dat opzicht koos hij ervoor om voortaan de laatste training voor elke match achter gesloten deuren te houden. Ook voor de klepper tegen Antwerp.

De ingreep is heel ongewoon op Daknam. "Trainen achter gesloten deuren zorgt voor een beetje meer rust. Dat kunnen we gebruiken", verklaart Glen De Boeck aan Gazet van Antwerpen.

Het wordt opnieuw een duel op leven en dood - Glen De Boeck​

"Het geeft ons ook de gelegenheid om te werken aan facetten waar pottenkijkers geen zaken mee hebben.", blikt de Lokerse trainer vooruit naar zaterdagavond. "Antwerp is een ploeg met veel gestalte. Daar moeten we iets tegenover zetten. Het wordt opnieuw een duel op leven en dood. We krijgen een verdomd sterke tegenstander tegenover ons."

In tegenstelling tot enkele collega's heeft De Boeck geen kritiek dan wel lof voor de Antwerpse powerplay. "De kritiek? Onterecht. Sommige trainers die nu kritiek uiten, speelden in het verleden op dezelfde manier. Eerlijk, als trainer wil je dat jouw ploeg zo speelt. Er valt Antwerp niets te verwijten. Het speelt heel mannelijk voetbal, maar ook op technisch en tactisch vlak klopt het. Daar wordt te vlot aan voorbijgegaan."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties