Bruzzese deed het goed tegen Eupen: "Als N°1 moest ik bewijzen dat ik mijn plaats verdiende"
Alexandre Fiammetti
Alexandre Fiammetti vanuit Eupen
| 2 reacties

Sébastien Bruzzese is de nieuwe nummer 1 bij KV Kortrijk sinds het vertrek van Kaminski naar AA Gent

Bruzzese deed het goed tegen Eupen: "Als N°1 moest ik bewijzen dat ik mijn plaats verdiende"
Foto: © photonews

De Kortrijkse doelman had afgelopen weekend relatief weinig werk, maar wat er op hem af kwam deed hij wel goed. Een clean sheet was het gevolg.

Sébastien Bruzzese moest zaterdag aan de Kehrweg geen grootse reddingen verrichten. "Behalve die eerste bal. De vrijschop week nog af waardoor het moeilijk werd", vertrouwde de goalie van Kortrijk ons toe. "Voor de rest probeerde ik te coachen waar nodig en stond ik er voor mijn verdediging. Het team was erg solide achterin en uiteindelijk zijn die drie punten gewoon verdiend."

"De matchen hiervoor waren telkens erg lastig en dit is de eerste keer dat ik de nul houd. We slikten in het verleden vaak goals in het begin van de eerste of de tweede helft, maar hier deden we het wel goed", legde de 29-jarige doelman uit.

De Luikenaar werd tot eerste doelman gepromoveerd na het vertrek van titularis Kaminski naar AA Gent. "Vorig jaar heb ik enkele sterke partijen gekeept en tijdens het seizoensbegin was de club erg tevreden over mij. Als nummer 1 moest ik bewijzen dat ik mijn plaats verdiende. Ik doe mijn uiterste best en dat werkt voor het moment", besloot Bruzzese.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties