Reactie Alles koek en ei tussen Vormer en Leko: "De media maakt het altijd groter dan het is"

Sander De Graeve
Sander De Graeve vanuit Brugge
| 9 reacties
Alles koek en ei tussen Vormer en Leko: "De media maakt het altijd groter dan het is"
Foto: © photonews

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ruud Vormer liep na de 3-1 tegen KRC Genk meteen naar zijn coach Ivan Leko. Een belangrijk signaal nadat hij openlijk zijn ongenoegen toonde na zijn wissel tegen AA Gent.

"Dat de titel nog kan? Zeker, zelfs bij verlies of gelijkspel was dat het geval", aldus Vormer achteraf. "Het zijn acht puntjes, dus we zijn op de goeie weg." Vooral de start van Club was indrukwekkend. "We toonden die grinta en die agressie, het was perfect ondanks dit heel moeilijk veld."

Ondanks de zware strijd tegen Salzburg won Club Brugge ook de fysieke clash met Genk. "Dat heeft uiteraard krachten gekost, maar we fokken elkaar op, hé. Iedereen steunt elkaar hier. Dat heb je nodig als collectief, want individueel schiet het niet op."

Ik was het niet eens met mijn wissel en toonde dat. Niet op de goeie manier 

Hij scoorde de 3-1 nog geen minuut na de Genkse aansluitingstreffer. "Dat was het juiste moment. Het was een fantastische actie van Diatta." Vormer liep bij zijn doelpunt meteen naar coach Leko. "De media maakt het altijd groter dan het is. Ik was het gewoon niet eens met mijn wissel en toonde dat. Het was niet de goeie manier, maar ik kan het goed vinden met Leko."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties