Durft KV Kortrijk nog geloven in play-off 1? Coach Vanderhaeghe geeft laatste ambities prijs

Yannick Lambrecht
Yannick Lambrecht vanuit Beveren
| 9 reacties
Durft KV Kortrijk nog geloven in play-off 1? Coach Vanderhaeghe geeft laatste ambities prijs

Volg KV Kortrijk nu via WhatsApp!

Vijf punten... Het zou onwaarschijnlijk straf zijn dat KV Kortrijk alsnog over Charleroi-Gent-Anderlecht en in play-off 1 springt, maar je kent het cliché: in voetbal weet je nooit. Tenzij coach Yves Vanderhaeghe wel al meer weet over die eindstrijd.

"Ik spreek niet over play-off 1," schudde Vanderhaeghe na de fameuze 2-6 in Beveren. "Al moet ik toch nog vaak terugdenken aan die drie verloren matchen na Nieuwjaar. Toen hebben we telkens goed voetbal gebracht en verdienden we eigenlijk meer."

"Nu zitten we een beetje in de hoek geduwd door bepaalde beslissingen, maar oké, daar valt nu niet veel meer over te vertellen", was de coach van oordeel. Gelooft hij er dan echt niet meer in?

Tekenen aan de wand dat het misschien net niet zal worden - Yves Vanderhaeghe

"Het zou toch wel een mirakel zijn. Dan moeten we zelf al drie keer winnen, waaronder op Anderlecht. Ze staan nu net fel onder druk en het is daar sowieso nooit evident."

"Als je ziet dat we vandaag 0-2 voorkomen en toch ook nog in de problemen komen... (twijfelt) Ja, dan zijn dat toch wel tekenen aan de wand dat het misschien net niet zal worden", aldus Yves Vanderhaeghe.

KV Kortrijk speelt nog tegen Cercle Brugge (T), Anderlecht (U) en Antwerp (T).

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties